
En udgave af den amerikanske Corn Chowder, hvor suppen blendes og derefter tilføjes flere grøntsager som crunch. Varmende på de kolde dage mens vi venter på forår.
MAJSSUPPE MED BACON
2 PERS.
140 G BACON
1 LØG, FINTHAKKET
1 BAGEKARTOFFEL, SKÅRET I SMÅ TERN
2 STILKE BLADSELLERI, FINTHAKKET
100 G GULEROD, FINTHAKKET
1 RØD PEBER, FINTHAKKET
350 G MAJS
1 TSK TIMIAN
2 DL VAND
150 ML. FLØDE
15 G SMØR
HAKKET PERSILLE
Steg baconen sprød og tag halvdelen fra.
Tilsæt løg, bladselleri, kartoffel, 70 g gulerod, 3/4 af den røde reber og svitz til grøntsagerne er bløde uden at have taget farve.
Tilsæt 250 g majs, timian og vand.
Lad det hele koge til grøntsagerne er møre.
Blend og sigt for at gøre suppen glat.
Tilsæt resten af gulerødderne, rød peber og majs og kog i 10 min.
Rør fløde og smør i, smag til med salt og peber.
Server med ristet bacon og persille.