Site Overlay

Gingerbread Cupcakes med Kanelfrosting

Ingefærsmåkager i muffinsform. De er himmelske og børnevenlige i smagen, ikke for krydrede, men lige nok til at det ikke bare er en vaniljedej med krydderier.
Opskriften er snuset frem fra nettet og omskrevet til minimuffins, hvis du hellere vil have store muffins er der nok til en 10-12 stykker og skal så bages i ca. 25 min.

GINGERBREAD CUPCAKES MED KANELFROSTING
Ca. 35-40 stk.

Cupcakes:
120 g Mel
1 spsk. Ingefær
1 tsk. Kanel
1/4 tsk. Stødt nellike
1/4 tsk. Allehånde
1/4 tsk. Muskatnød
170 g Blødt smør
160 g Sukker
1 1/2 spsk. Rørsukkersirup
2 M/L Æg
1/2 tsk. Vaniljesukker

Frosting:
115 g Flødeost
210 g Flormelis
Kornene af en 1/4 stang vanilje
1 tsk. Kanel

CUPCAKES:

Forvarm ovnen til 175 grader

Kom papirforme i muffinspanden.

Bland mel, ingefær, kanel, nellike, allehånde og muskatnød og sigt det i en skål. Stil den tilside.

Pisk smør og sukker lyst og cremet, ca. 3 min.

Rør æggene i ét af gangen og derefter vaniljesukkeret.

Fold melblandingen i med en dejskraber til en glat dej.

Fordel dejen i muffinsformen til lige under kanten af papirsformene.

Bag kagerne i 12-15 min. til de er gyldenbrune og tørre på toppen.

Lad dem køle helt af, før de pyntes.

FROSTING:

Rør ingredienserne sammen med en ske til en blød creme.

Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl og pynt kagerne, afslut evt. med en lille kagemand (Jeg havde nogle til overs fra da jeg bagte peberkagehuse med indbyggere).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *