Peanutbutterfudge

Peanutbutter og chokolade, mere skal der ikke til for at fremtrylle lækkerier. Inspirationen til opskriften faldt jeg over for noget tid siden og gemte den med henblik på at lege op til jul. Legen glemte jeg så alt om, men udfaldet blev lækkert og så kan jeg altid lege en anden gang, evt. tilføje nogle flere ristet peanuts eller hele chokoladeknapper. Men denne opskrift er ret lige til.

PEANUTBUTTERFUDGE
16 STK.

170 G PEANUTBUTTER, CREAMY ELLER CRUNCHY
110 G HVID CHOKOLADE
110 G MÆLKECHOKOLADE

Kom 125 g peanutbutter i en skål der tåler mikroovn sammen med den hvide chokolade.

Kom de resterende 45 g peanutbutter i en tilsvarende skål sammen med mælkechokoladen.

Stil skålene i mikroovnen og varm det op indtil chokoladen er smeltet. Rør ingredieserne godt sammen til de cremede og homogene.

Smør og beklæd en 15×15 cm form med bagepapair.

Kom skiftevis klatter af den hvide og den mørke fudge i formen.

Tag en ren strikkepind eller skarp kniv og lav hvirvler i fudgen, så den to bliver blandet
sammen. Men gør det ikke for meget, så bliver massen bare lysebrun hele vejen igennem.

Stil formen på køl i nogle timer, til fudgen har sat sig.

Tag den ud af formen og skær den ud i passende firkanter.

Opbevar fudgen på køl i en lufttæt beholder, så længe de nu holder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.