Site Overlay

Citronvafler med Cream Cheesetopping

Lækre syrlige vafler med cremet topping. De er hurtige at bikse sammen og endnu hurtigere at spise.

CITRONVAFLER MED CREAM CHEESETOPPING
CA. 10 VAFLER

VAFLER:
170 G GROVVALSEDE HAVREGRYN
250 SKYR
2 DL. MÆLK
60 G MEL
30 G  SUKKER
1 TSK VANILJESUKKER
1 NIP SALT
2 ÆG
SAFT FRA 1 CITRON + SKAL
2 TSK BIRKESFRØ

Rør havregryn, mælk og skyr sammen.

Tilsæt mel, sukker, vaniljesukker og salt og bland det godt, så der ingen klumper er i dejen.
Rør æggene i, ét ad gangen.

Tilsæt til sidst citronsaft, skal og birkesfrø.

Varm vaffeljernet op med belgiske plader.

Brug ca. 1/2 dl dej til hver vaffel og bag dem i 5-6 min.

CREAM CHEESETOPPING:
170 G FLØDEOST
60 G FLORMELIS
SAFT AF 1 CITRON

Rør ingredienserne sammen til blød creme og server den med vaflerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *