Citronvafler med Cream Cheesetopping

Lækre syrlige vafler med cremet topping. De er hurtige at bikse sammen og endnu hurtigere at spise.

CITRONVAFLER MED CREAM CHEESETOPPING
CA. 10 VAFLER

VAFLER:
170 G GROVVALSEDE HAVREGRYN
250 SKYR
2 DL. MÆLK
60 G MEL
30 G  SUKKER
1 TSK VANILJESUKKER
1 NIP SALT
2 ÆG
SAFT FRA 1 CITRON + SKAL
2 TSK BIRKESFRØ

Rør havregryn, mælk og skyr sammen.

Tilsæt mel, sukker, vaniljesukker og salt og bland det godt, så der ingen klumper er i dejen.
Rør æggene i, ét ad gangen.

Tilsæt til sidst citronsaft, skal og birkesfrø.

Varm vaffeljernet op med belgiske plader.

Brug ca. 1/2 dl dej til hver vaffel og bag dem i 5-6 min.

CREAM CHEESETOPPING:
170 G FLØDEOST
60 G FLORMELIS
SAFT AF 1 CITRON

Rør ingredienserne sammen til blød creme og server den med vaflerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.