Lækre syrlige vafler med cremet topping. De er hurtige at bikse sammen og endnu hurtigere at spise.
CITRONVAFLER MED CREAM CHEESETOPPING
CA. 10 VAFLER
VAFLER:
170 G GROVVALSEDE HAVREGRYN
250 SKYR
2 DL. MÆLK
60 G MEL
30 G SUKKER
1 TSK VANILJESUKKER
1 NIP SALT
2 ÆG
SAFT FRA 1 CITRON + SKAL
2 TSK BIRKESFRØ
Rør havregryn, mælk og skyr sammen.
Tilsæt mel, sukker, vaniljesukker og salt og bland det godt, så der ingen klumper er i dejen.
Rør æggene i, ét ad gangen.
Tilsæt til sidst citronsaft, skal og birkesfrø.
Varm vaffeljernet op med belgiske plader.
Brug ca. 1/2 dl dej til hver vaffel og bag dem i 5-6 min.
CREAM CHEESETOPPING:
170 G FLØDEOST
60 G FLORMELIS
SAFT AF 1 CITRON
Rør ingredienserne sammen til blød creme og server den med vaflerne.