Site Overlay

Egg Salad Spread with Currydressing

Frokosten i dag, hurtig og lækker at lave. Jeg fik bagt sandwichbrød i weekenden, så der skulle jo noget i. Jeg havde æg i køleskabet og så det var åbenlyst at de skulle bruges til noget inden sidste anvendelses-dato ankom. Så det blev til æggesalat 🙂

ÆGGESALAT MED KARRYDRESSING

4 Hårdkogte æg
2-3 spsk. Fromage frais
1 spsk. Mayonnaise
1 tsk. Karrypulver
½ tsk. Tørret basilikum
Salt og Peber

Pil æggene og brug en æggedeler til først, at skære dem over på tværs og derefter på langs, så æggene skæres i strimler.

Har man ingen æggedeler (så køb en til 10 kr. i Tiger) så gør man det bare på normal vis med en kniv.

Kom dem over i en skål og drys med en smule salt og peber.

Bland dressingen af fromaige frais, mayo, karry, basilikum og smag til med salt og peber.

Æg og dressing foldes sammen.

Salaten kan holdes sig godt en uge i køleskabet.

Æggesalaten kan bruges på et godt stykke rugbrød eller i en lækker sandwich med salat og grøntsager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *