Lækre, sprøde onion rings med fantastisk dip, perfekt som lille forret eller snack. Opskriften kan nemt ganges op, så du kan lave til flere personer.
OVNBAGTE ONION RINGS
2 PERS.
LØGRINGE:
1 STORT HVIDT LØG
1 1/2 DL. MEL
1/2 TSK. CAYENNEPEBER
SALT OG PEBER
2 ÆG
2 SPSK. VAND
2 DL. PANKORASP
Forvarm ovnen til 230 grader.
Stil en bageplade med bagepapir ind i midten af ovnen, imens den opvarmes.
Fjern det yderste lag af løget og skær enderne af.
Skær løget i tykke ringe, ca. 2 cm tykke.
Del ringene fra hinanden og læg dem i en skål med vand.
Bland mel, cayennepeber, salt og peber sammen i en skål.
Pisk æg sammen med lidt vand i en anden skål.
Hæld rasp i en tredje skål.
Vend ringene i mel, derefter æg og til sidst i rasp før de lægges på den varme bageplade med bagepapir og smurt med lidt flydende margarine.
Bag løgringene midt i ovnen i 15 min, vend dem og bag dem i yderligere 5 minutter, til de er gyldenbrune.
PEBERRODSDIP:
100 G MAYONNAISE
40 G REVET PEBERROD, IKKE DEN HØVLET VERSION (KAN FÅS I POSE I REMA1000)
3 TSK KETCHUP
1/4 TSK. PAPRIKA
1/4 TSK. SALT
1/8 TSK. HVIDLØGSPULVER
1/8 TSK. TØRRET OREGANO
EN KNIVSPIDS SORT PEBER
ET NIP CAYENNEPEBER
Det hele blandes sammen i en skål.