Ovnbagte Onion Rings

Lækre, sprøde onion rings med fantastisk dip, perfekt som lille forret eller snack. Opskriften kan nemt ganges op, så du kan lave til flere personer.

OVNBAGTE ONION RINGS
2 PERS.

LØGRINGE:
1 STORT HVIDT LØG
1 1/2 DL. MEL
1/2 TSK. CAYENNEPEBER
SALT OG PEBER
2 ÆG
2 SPSK. VAND
2 DL. PANKORASP

Forvarm ovnen til 230 grader.

Stil en bageplade med bagepapir ind i midten af ovnen, imens den opvarmes.

Fjern det yderste lag af løget og skær enderne af.

Skær løget i tykke ringe, ca. 2 cm tykke.

Del ringene fra hinanden og læg dem i en skål med vand.

Bland mel, cayennepeber, salt og peber sammen i en skål.

Pisk æg sammen med lidt vand i en anden skål.

Hæld rasp i en tredje skål.

Vend ringene i mel, derefter æg og til sidst i rasp før de lægges på den varme bageplade med bagepapir og smurt med lidt flydende margarine.

Bag løgringene midt i ovnen i 15 min, vend dem og bag dem i yderligere 5 minutter, til de er gyldenbrune.

PEBERRODSDIP:
100 G MAYONNAISE
40 G REVET PEBERROD, IKKE DEN HØVLET VERSION (KAN FÅS I POSE I REMA1000)
3 TSK KETCHUP
1/4 TSK. PAPRIKA
1/4 TSK. SALT
1/8 TSK. HVIDLØGSPULVER
1/8 TSK. TØRRET OREGANO
EN KNIVSPIDS SORT PEBER
ET NIP CAYENNEPEBER

Det hele blandes sammen i en skål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *