Som navnet antyder så smelter disse småkager på munden, de smager fantastisk godt, især med chokolade på. Småkagerne tager ikke lang tid at lave og der bliver en god portion af opskriften.
MELTING MOMENTS MED CHOKOLADE
250 G BLØDT SMØR
100 G FLORMELIS
REVET SKAL AF 1 LIME
2 ÆGGEBLOMMER
310 G HVEDEMEL
150 G MØRK CHOKOLADE
Rør smør, flormelis og limeskal blødt og cremet med en elpisker.
Tilsæt æggeblommer og rør det godt sammen.
Sigt melet i og rør til en blød dej.
Kom dejen en sprøjtepose med stjernetyl og pres dejen ud i aflange småkager på en bageplade med bagepapir.
Sæt kagerne på køl i mindst 15 min. så holder de formen bedre under bagningen.
Bag småkagerne i en 180 grader varm ovn i 10-15 min, til de gyldne.
Lad dem køle helt af før de dyppes i smeltet chokolade