Nemmere bliver det ikke, der intet der skal steges, koges eller bages. Bare skæres ud og røres sammen med en lækker dressing. Vil du have lidt mere substans og lave salaten til et hovedmåltid, kan du gøre som jeg har gjort her og servere salaten med tortillas og fraiche.
KREBS- OG AVOCADO SALAT
2 PERS.
SALAT:
2 TOMATER
170 G KREBSEHALER, DRÆNET VÆGT
1 MODEN AVOCADO
½ AGURK, UDKERNET
8 MINITORTILLAS
FRAICHE 9%
Skyl krebsehalerne under rindende vand for at få det meste af lagen af og hak halerne groft.
Vask grøntsagerne og skær dem i tern.
Bland dem sammen i en skål.
DRESSING:
SAFT AF 1 LIME
½ SPSK. ÆBLECIDEREDDIKE
½ TSK SMAGSNEUTRAL OLIE
1/8 TSK TØRRET OREGANO
1/8 TSK TØRRET BASILKUM
1/8 TSK. TØRRET DILD
1/4 TSK SALT
Rør alle ingredienserne sammen og vend dressingen sammen med salaten.
Server med lune tortillas og fraiche.