Karrysild

Til enhver julefrokost…og påskefrokost…enhver frokost for den sags skyld, bør der være karrysild på bordet.
Jeg må indrømme at det mig 32 år før jeg rent faktisk kunne lide karrysild, lidt fjollet når man tænker på hvor lækkert det er. Men sådan er det så skørt nogen gange, men jeg har taget revanche og spiser det lystigt og med velbehag. Så nu ville jeg også på prøve at lave det selv.
Og det siger jeg, I skal selv prøve det. Nemmere kan det næsten ikke være og så smager det ti gange bedre end de købte og her har man selv styr på hvad der reelt kommer i dressingen. Så gør det, I kan sagtens nå det til julefrokosterne.

KARRYSILD
2-4 PERS

1 GLAS MARINEREDE SILD, CA. 4 FILETER
60 G FRAICHE 5%
60 G MAYONNAISE
50 G DRUEAGURKER, I TERN
3/4 TSK KARRYPULVER
1 TSK SUKKER
1/2 ÆBLE, I TERN, DEN ANDEN HALVDEL BRUGES TIL SERVERING
SALT OG PEBER

 

Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, drueagurker, karry, sukker og æble, smagt til med salt og peber.

Dræn sildene fra marinaden, skær dem i mundrette bidder og vend sildestykkerne i dressingen.

Stil karrysildene på køl til de skal bruges, gerne til næste dag så karrysmagen virkelig kan udvikle sig.

Server med godt rugbrød, æble i tynde stave og ekstra drueagurk i tern, evt. hakket persille på toppen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *