Intens mørk chokolade fudge med bløde skumfiduser og mandelstykker. Kom den på kaffebordet og se den forsvinde. Perfekt til julens familiefrokoster.
CHOKOLADEFUDGE MED MARSHMALLOWS OG MANDLER
36 STK.
340 G 70% MØRK CHOKOLADE
1 DÅSE KONDENSERET MÆLK (397G)
1 TSK. FLYDENDE VANILJE
60 G MINISKUMFIDUSER
50 G HAKKEDE MANDLER
KRYMMEL
Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med den kondenserede mælk og vanilje.
Varm massen op ved lav varme, mens du rører i massen med en dejskraber. Bliv ved med at røre til chokoladen er smeltet og massen er blevet tyk og kompakt.
Rør skumfiduser og mandler i til de er fordelt godt, men ikke for længe, da skumfiduserne ellers kan smelte.
Kom massen i en 20×20 cm form belagt med bagepapir og smurt med smør. Pres massen godt ud i kanterne og glat overfladen ud.
Pynt med krymmel, der trykkes let ned i massen, så de hænger fast. Stil formen på køl et par timer til fudgen er fast.
Fjern fudgen fra formen og skær den ud i mindre stykker.