Hønsesalat skal der til en god julefrokost og godt med bacon i. Nu er jeg ikke den store fan af hverken champignon eller asparges, så det at jeg kan bestemme hvor meget der skal i salaten er perfekt…og så smager det bare fantastisk. Du kan selvfølgelig selv vælge hvor meget af de forskellige ingredienser der skal i. Denne udgave er den helt rigtige mængde af det hele for mig. Men smag jer frem.
HØNSESALAT
4-6 PERS.
2 KYLLINGBRYSTFILETER
125 G FRAICHE 5 %
60 G MAYONNAISE
1 TSK. DIJONSENNEP
100 G BACON I TERN
100 G CHAMPIGNON
50 G ASPARGES FRA GLAS
SALT OG PEBER
PERSILLE
Kog kyllingefileterne i letsaltet kogende vand i 20 min. Lad dem køle af og skær dem i tern.
Rens og skær champignons i kvarte og steg dem gyldne i lidt smør på en pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Steg bacon sprød på en pande og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Skær asparges i mindre stykker.
Rør en dressing af mayonnaise, fraiche, sennep, salt og peber.
Bland alle ingredienserne sammen og lad dem stå på køl til det skal serveres, så smagen kan udvikle sig.