Site Overlay

Æblepandekager

Disse utrolig lækre og saftige pandekager gør sig godt på et morgenbord i weekenden. Æblejuice og revet æble i dejen giver dem en lettere og selvfølgelig en mere “fruity” smag end normale pandekager og bacon… bare fordi bacon gør alt bedre.

ÆBLEPANDEKAGER
Ca. 9-10 stk.

150 g Mel
2 spsk. Sukker
1 tsk. Bagepulver
1/2 tsk. Natron
1/2 tsk. Kanel
1/2 tsk. Salt
1 tsk. Vaniljesukker
1 Æg
175 ml Æblejuice
100 g Revet Æble
75 g Stegt bacon

Bland de tørre ingredienser (mel, sukker, bagepulver, natron, kanel, salt og vaniljesukker) i en skål.

Pisk ægget i sammen med æblejuicen lidt af gangen.

Tilsæt det revne æble.

Smelt lidt smør på en pande og hæld en stor sovseskefuld (ca. 1/4 dl med top) dej på.

Lad den stege ved middelsvag varme indtil der begynder at dukke bobler op på overfladen.

Nu drysses der lidt bacon hen over, før pandekagen vendes og steges færdig til en gyldenbrun farve.

Server med smør, ahornsirup, frugt, hvad man nu lyster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *