Site Overlay

Rum-Caramel Ice Cream

 

Romkaramel og mørk chokolade, skildpadder i frossen form med silkeblød og cremet flødeis.

SKILDPADDEIS

1 DÅSE (380G) TØRSLEFF KARAMELISERET MÆLK
150 ML FLØDE
300 ML SKUMMETMÆLK
1 TSK SALT
1-2 TSK ROMESSENS
100 G HAKKET 70% CHOKOLADE
220 G TOMS SKILDPADDER

Varm karameliseret mælk og fløde op i en gryde til karamellen er smeltet og de to er rørt sammen.

Tag gryden af varmen og rør mælk og romessens i.

Stavblend massen og passér den gennem en sigte for at fjerne eventuelle klumper.

Stil ismassen på køl i et par timer, til den er kold.

Stil formen, isen skal være i, i fryseren.

Kom skildpadderne i fryseren, så er de nemmere at hakke.

Kør cremen på ismaskine i 45 min. eller til den er cremet og luftig

I de sidste par minutter tilsæt 3/4 af den hakkede mørke chokolade og 180 g hakket skildpadder.

Kom isen i formen, fordel resten af chokoladen og skildpadderne ovenpå, dæk med film og stil den i fryseren, hvis den ikke skal spises med det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *