En lidt anderledes soft taco, fyldt med sprød fisk istedet for kylling eller hakket okse, som jeg normalt plejer at bruge. Sammen med den let syrlige coleslaw bliver aftensmaden en let og lækker variation.
TUN TACOS MED COLESLAW
2 PERS.
COLESLAW:
2 SPSK. MAYONNAISE
SAFT OG SKAL AF 1 LIME
1 TSK SENNEP
1/4 TSK HVIDLØGSPULVER
SALT OG PEBER
2 GULERØDDER
1/4 LILLE HVIDKÅLSHOVED
Rør mayonnaise sammen med sennep, hvidløgspulver, salt, peber, limesaft og skal.
Skræl og riv gulerødderne groft.
Skær hvidkålshovedet i tynde strimler.
Bland det hele sammen i en skål og stil coleslawen på køl indtil servering.
PANERET TUNFISK:
250 G TUNSTEAK
1/2 DL. MEL
1/2 TSK. CAYENNEPEBER
1 TSK. SPIDSKOMMEN
1/2 TSK PAPRIKA
SALT OG PEBER
1 ÆG
2 DL. PANKO RASP
OLIE TIL FRITURESTEGNING, NOK TIL ET LAG PÅ 2 CM I EN STOR STEGEPANDE
Dup fisken tør og skær den i 1 cm tykke skiver.
Bland mel, cayennepeber, spidskommen, paprika, salt og peber sammen i en skål.
Pisk ægget sammen med lidt vand i en anden skål.
Hæld rasp i en tredje skål.
Varm olien op i en stor pande til den syder omkring enden af en træske.
Vend fiskestykkerne i mel, derefter æg og til sidst i rasp før de lægges i olien.
Frituresteg fisken til den er gyldenbrun på den ene side før den vendes og steges færdig på den anden side.
Læg de panerede stykker fisk på et stykke køkkenrulle, mens resten af fisken steges.
TILBEHØR:
1 AVOCADO
REVET OST
SOFT TORTILLAS, SMALL SIZE
CREME FRAICHE
Server med lune tortillas, coleslaw, creme fraiche, revet ost, avocado i skiver og limesaft.