Tomattærte med Feta og Sennep


En lækker tærte som tilbehør til frokosten eller hovedretten, den kan også bruges som en lille forret. Tomater, sennep og feta i samspil med sprød butterdej. Man kan bruge alle slags sennep, efter smag, jeg brugte en bornholmsk version med estragon.

TOMATTÆRTE MED FETA OG SENNEP
6-8 PERS.

250G CHERRYTOMATER
1 PK. BUTTERDEJ
3 TSK. SENNEP
2 SKIVER FETAOST, SMULDRET
HAKKET PERSILLE
LIDT SUKKER
SALT OG PEBER
ÆG TIL PENSLING

Forvarm ovnen til 190 grader.

Rul den kolde butterdej ud og beklæd en aflang tærteform med løs bund med dejen. Prik bunden med en gaffel.

Smør bunden med sennep.

Vask og skær tomaterne i skiver, læg dem ovenpå sennepsbunden.

Drys lidt sukker, salt og peber over tomaterne, sammen med persille og smuldret fetaost.

Pensl den synlige butterdej med sammenpisket æg.

Bag tærten midt i ovnen i 30-35 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *