Rocky Road Fudge

Lækker fudge med crunch og smag af rocky road chokolade. Den kræver ikke de store anstrengelser at fremtrylle i køkkenet, lige til julebordet.

ROCKY ROAD FUDGE
16 STK.

190 G MØRK CHOKOLADE
200 G KONDENSERET MÆLK
35 G MINI MARSHMALLOWS
60 SALTEDE PEANUTS
30 G PUFFEDE RIS

CHOKOLADEKRYMMEL TIL PYNT

Smelt chokolade og kondenseret mælk i gryde over medium varme.

Når chokoladen er smeltet røres peanuts, marshmallows og puffede ris i.

Kom massen i en 15×15 cm form belagt med bagepapir, drys krymmel over, og stil den på køl indtil massen har sat sig.

Tag fudgen ud af formen og skær den i firkanter.

Opbevar dem i en tætsluttende beholder i køleskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *