Site Overlay

Lammeculotte med Kartofler og Ærtemos

Det er ikke tit at jeg spiser lam, men når det skal være så synes jeg altid at det skal være lidt ekstra og lækkert. Derfor har lammet denne gang fået følgeskab af langtidsstegte kartofler, cremet ærtepure og smækkerlækker hvidløgssmør.

LAMMECULOTTE MED KARTOFLER OG ÆRTEMOS
2 PERS

2 LAMMECULOTTER A 180 GRAM
4 HÅNDFULDE FROSNE ÆRTER
1 FED HVIDLØG
2 SPSK YOGHURT
ET SKVÆT CITRONSAFT
SALT OG PEBER

FESTKARTOFLER
SKIVER AF HVIDLØGSSMØR

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rids skindet på culotten og brun dem af, skindsiden først, på en tør og brandvarm pande.

Kan panden kommes i ovnen, bruges den ellers overføres culotten til et ovnfast fad og steges i ovnen i 10-15 min, alt efter størrelse.

Tag culotten ud og lad dem hvile i minimum 15min.

Imens stegen hviler, koges ærterne møre og blendes med presset hvidløg, yoghurt og citronsaft. smag til med salt og peber.

Skær culottern i skiver og anret den på tallerkenerne med ærtepure, festkartofler og kryddersmør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *