Citronspecier

Sprøde og citronsøde småkager, der pynter på ethvert småkagebord. Den originale opskrift havde ikke citronsaft, men det syntes jeg sagtens at småkagerne kunne klare.

CITRONSPECIER
CA. 50 STK. 

125 G FLORMELIS
KORNENE AF 1 VANILJESTANG
SKAL AF 2 CITRONER
225 G BLØDT SMØR
300 G MEL
SAFTEN AF ½ CITRON

Bland vanilje og flormelis sammen.

Riv citronen og kom i flormelis.

Tilsæt mel.

Rør smørret i.

Tilsæt citronsaft og saml dejen til en kugle.

Rul den ud til en pølse med en diameter på ca. 5 cm.

Læg dejen på køl i mindst 1 time.

Varm ovnen op til 180 grader.

Skær pølsen i skiver på ½ cm.

Bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen i 12-15 min, til de er gyldenbrune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *