Kartoffelsalat med Yoghurt

Nem og lækker, du skal bare huske at koge kartoflerne i god tid da de skal være kolde inden salaten blandes sammen. Perfekt til de lune sommeraftener, men også til de mørke vintertider.

KARTOFFELSALAT MED YOGHURT
4-6 PERS.

1,5 KG KARTOFLER
200 G BACON I SKIVER
250 G YOGHURT NATUREL
125 G MAYONNAISE
1 TSK. SENNEP
1 TSK. FLYDENDE HONNING
1 SPSK. TØRRET DILD
EN HÅNDFULD HAKKET PERSILLE
SALT OG PEBER

Skræl og skær kartoflerne i tern.

Kog dem i vand der lige dækker, til de er møre uden at de falder sammen, ca. 15-20 min.

Hæld vandet fra, kom kartoflerne i en skål og stil den i køleskabet. Kartoflerne skal være helt kolde inden næste trin.

Hak baconen groft og steg stykkerne sprøde, lad dem ligge på et stykke køkkenrulle mens resten gøres klar.

Rør en dressing af yoghurt, mayonnaise, dild, sennep, honning, salt og peber.

Bland kartofler, dressing, persille og bacon, gem lidt til pynt, og stil salaten på køl indtil den skal serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *