Site Overlay

Hjemmelavet Smør

Smør gør forskellen, man skal ikke være bange for det og rigelig smør skal der til.
Derudover er det nemt at lave og har man en køkkenmaskine, endnu nemmere.
Laver man sit eget smør kan man også selv bestemme hvor meget eller hvor lidt salt der skal til, om det skal være kryddersmør eller hvidløg og kan få det helt som man vil have det.
Så køb fløde på vejen hjem og prøv det på brød, kiks, i maden.

HJEMMELAVET SMØR
½ liter Piskefløde
Flagesalt

Kom fløden i en køkkenmaskinens skål og sæt den igang med at piske, eller brug en håndmikser med piskeris.

Pisk fløden til flødeskum og forsæt så med at piske.

Skummet vil begynde at klumpe sammen og skille til valle og smør.

Til sidst hænger smørret fast i piskeriset.

Kom smørret i en finmasket sigte og press det sidste valle fra.

Smag til med salt og kom smørret på køl, klar til brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *