Chokoladespecier

Sprøde og chokoladefyldte småkager, der smelter på tungen og ryger direkte i maven.

CHOKOLADESPECIER
50 STK.

125 G FLORMELIS
KORNENE AF 1 VANILJESTANG
225 G BLØDT SMØR
300 G MEL
50G HAKKET MØRK CHOKOLADE

Bland vanilje og flormelis sammen i en skål.

Tilsæt mel.

Ælt smørret i.

Tilsæt chokoladen og saml dejen til en kugle, uden at ælte for meget da chokoladen ellers smelter.

Rul den ud til en pølse med en diameter på ca. 5 cm.

Læg dejen på køl i mindst 1 time.

Varm ovnen op til 180 grader.

Skær pølsen i skiver på ½ cm.

Bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen i 12-15 min, til de er gyldenbrune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *