Brownie med Salt Lakridssirup

Chokolade og lakrids er en populær spise og med god grund. Salt og sødt. Så hvorfor ikke prøve det i en browniedej, spækket med begge dele?

BROWNIE MED SALT LAKRIDSSIRUP

145 G 70% CHOKOLADE
120 G SMØR
200 G SUKKER
3 ÆG
1 TSK. VANILJE SUKKER
1/4 TSK. SALT
85 G HVEDEMEL
50 G SALT LAKRIDSSIRUP + EKSTRA TIL TOPPING

Forvarm ovnen til 175 grader.

Smør og beklæd en lille bradepande, ca 20×20 cm, med bagepapir

Hak chokoladen groft og smelt det sammen med smørret. Rør det til en glinsende, ensartet masse, dette gøres nemmest med et piskeris.

Pisk sukker i og derefter æggene, ét ad gangen.

Tilsæt vanilje og fold til sidst mel i med en dejskraber.

Fordel halvdelen af browniedejen i formen, kom de 50 g salt lakridssirup ovenpå og smør den ud i et tyndt lag.

Fordel resten af browniedejen ovenpå siruppen.

Kom små klatter og striber lakridssirup oven på dejen.

Bag kagen midt i ovnen i ca. 25-30 min eller til midten af kagen ikke længere er alt for blævrende og der hænger en smule dej ved en tandstikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *