Brownie med Passionsfrugtsganache

En nem og lækker kage med min yndlings brownie til den lille lækkersulten en forårsweekend.

BROWNIE MED PASSIONSFRUGTSGANACHE 
2-4 pers

BROWNIE:
45 G 70 % MØRK CHOKOLADE
65 G SMØR
55 G SUKKER
1 ÆG
1/4 TSK VANILJESUKKER
1 NIP SALT
45 G MEL

Forvarm ovnen til 175 grader celcius.

Hak chokoladen groft og smelt det sammen med smørret. Rør det til en glinsende, ensartet masse, dette gøres nemmest med et piskeris.

Pisk sukker i og derefter ægget i.

Tilsæt vanilje og salt og fold til sidst mel i med en dejskraber.

Fordel browniedejen i en smurt 12 cm springform, med bagepapir i bunden.

Bag brownien midt i ovnen, 20-25 min.

Fjern forsigtigt springfomens kant og lad brownien køle helt af.

PASSIONSFRUGTSGANACHE:
10 G FLØDE
SAFT AF 2 PASSIONSFRUGTER
40 G MÆLKECHOKOLADE

Skær passionsfrugterne over og skrab kødet ud, kom dem i en blender og blitz kortvarigt, så kødet løsner sig fra kernerne.

Sigt kernerne fra gennem en finmasket sigte, ned i en lille skål, der kan tåle mikroovn.

Rør passionsfrugtsaft og fløde sammen og varm det op til kogepunktet.

Smelt chokoladen, enten over vandbad eller i en mikroovn.

Rør den varme passionsfrugtfløde i og fortsæt med at røre til du har blank ganache.

Lad ganachen køle af før du fordeler den på toppen af brownien.

PYNT:
VALRHONA CRUNCH KUGLER
RØD SKOVSYRE

Pynt brownien med kugler og skovsyre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *