Site Overlay

Fruit Salad with Cream Sauce

Hvert år til familiens julefrokost laver min mor en ordentlig portion frugtsalat, og vi må ofte kæmpe med kløerne fremme for at få lov til at spise en ekstra portion. Problemet med denne opskrift er at råcreme, frugt og chokolade er en god kombination, der kan spises på alle tider af året. Virkelig en forfærdelig ting…
Frugterne i salaten kan varieres på utallige måder, brug hvad der er at finde. Så lav den. Lav den nu, med alle resterne af sensommerens bær og frugter.

FRUGTSALAT MED RÅCREME
6-8 pers.

4 Æggeblommer
30 g Sukker
4 dl Piskefløde
1/2 Stang vanilje
2 Bananer, i skiver
2 Saftige æbler, i tern
1 Appelsin, i både
100 g Røde vindruer, skåret over på langs.
150 g Chokolade, f.eks. Marabou Daim

Pisk æggeblommer lyst og skummende sammen med sukkeret.

Pisk fløde til skum med vaniljen.

Fold flødeskummet ind i æggesnapsen.

Hak chokoladen groft.

Vend frugt og chokolade i råcremen, fordel så frugtsalaten enten i portionsglas eller stil skålen på køl indtil servering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *