Sprøde Cookies med Puffede Ris

I forgårs bagte jeg disse cookies for at fejre mit nyrenoverede køkken. Sprøde, knasende, crunchy er kodeordene. Med mørk chokolade og peanuts også er de giga størrelse.

SPRØDE COOKIES MED PUFFEDE RIS
25 STORE COOKIES

200 G SUKKER
220 G BLØDT SMØR
2 M/L ÆG
2 TSK VANILJESUKKER
1 TSK BAGEPULVER
½ TSK SALT
350 G MEL
100 G HAKKET MØRK CHOKOLADE
100 G PEANUTS
100 G PUFFEDE RIS

Forvarm ovnen til 170 grader.

Beklæd en bageplade med bagepapir

Pisk smør og sukker lyst og cremet med en elpisker.

Tilsæt æggenem, ét ad gangen og rør dem grundigt ind i massen.

Bland vaniljesukker, natron, salt og mel i en skål.

Rør melblandingen i æggemassen lidt ad gangen til det er blandet sammen.

Med en ske blandes hakket chokolade og peanuts i dejen.

Kom de puffede ris en skål og rul spiskeskestore dejkugler i dem til dejen er helt dækket.

Læg kuglerne på bagepladen og tryk dem let flade.

Småkagerne bages midt i ovnen i ca. 15-20 min eller til man kan trykke let på toppen og den springer tilbage. Dejen skal ikke være våd eller porøs.

Lad kagerne køle af på en rist og nyd dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *