Spinatroulade

Lækker, nem og sund ret til frokost bordet, fyldet kan varieres. Den spises kold og kan laves dagen før og så skæres i skiver inden den serveres.

SPINATROULADE

SPINATBUND:
400 G SPINAT, FROSSEN ELLER FRISK
8 ÆG
2 DL HYTTEOST
SALT OG PEBER

Forvarm ovnen til 220 grader.

Hak spinaten fint, er den frossen, skal den optøs og drænes inden brug.

Bland spinaten i en skål med æg, hytteost, salt og peber.

Hæld så spinatmassen ud på en bageplade med bagepapir.

Bag bunden i 30 minutter.

FYLD:
1,5 DL SKYR ELLER FRAICHE 5 %
4 SPSK. KRYDRET FLØDEOST
SALT OG PEBER
180 G GÅRDLYKKE HONNINGSKINKE, RØGET LAKS ELLER ANDET KØDPÅLÆG:

Bland skyr med flødeost, salt og peber i en skål.

SAMLING:

Når bunden er færdigbagt, vender du den ud på et stykke film og lader den køle af.

Smør flødeosteblandingen på bunden, og fordel herefter pålægget ovenpå.

Rul det sammen til en roulade og pak den ind film.

Stil den på køl til den skal serveres.

Server med en god salat og tomater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *