Site Overlay

Peanut Buttercups

Når det er jul, skal der også være chokolade på bordet, konfekt i mange afskygninger. Og her er en der bare smager godt. Der er to hovedingredienser: Chokolade og Peanut Butter, det er sjældent at den sammensætning går galt. Disse peanut buttercups er også i mundrette bidder, lige til at tage en ekstra eller to. De tager heller ikke alt for lang tid at lave.

PEANUT BUTTERCUPS
CA. 45 STK.

PEANUT BUTTERFYLD:
125 G PEANUT BUTTER (CRUNCHY ELLER CREAMY, HVAD MAN NU HAR LYST TIL)
30 G SMØR
55 G FLORMELIS

Blødgør smør og peanutbutter i mikroovnen i ca. 1 min og rør det sammen med flormelis til en cremet masse.

Sæt skålen til side…så tager man ikke alt for mange smagsprøver.

CHOKOLADESKAL:
300 G MÆLKECHOKOLADE
140 G MØRK CHOKOLADE
20 G SMØR
LIDT HAVSALT

Smelt den mørke og mælkechokoladen sammen med smørret og rør dem til en glinsende, ensartet masse.

Klargør en masse minimuffinsforme eller konfektforme, drys bunden med lidt havsalt.

Kom 1 tsk. chokolade i bunden af hver form, derefter ½ tsk. peanut buttercreme.

Kom så endnu 1 tsk. chokolademasse ovenpå.

Spred chokoladen ud så overfladen bliver plan og alt peanutbutter er dækket til.

Drys lidt salt henover og sæt dem i køleskabet til de er størknet.

Opbevar dem i køleskabet i en lufttæt beholder…så længe de nu varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *