Site Overlay

Kakaolagbunde

KAKAOLAGKAGEBUNDE
Giver to bunde af 1 cm tykkelse og 20 cm i dia.

4 M/L Æg
200 g Sukker
1 tsk Vaniljesukker
150 ml Sødmælk
60 g Smeltet smør
200 g Mel
50 g Kakao
2 tsk. Bagepulver
1 tsk Salt

Forvarm ovnen til 175 grader.

Beklæd bunden af en springform med bagepapir, smør formens sider og beklæd disse med bagepapir.

Pisk æggene luftige i godt 4 min.

Bland sukker og vaniljesukker sammen og tilsæt det i æggemassen.

Pisk i yderligere 4 min.

Bland mel, kakao, bagepulver og salt sammen.

Tilsæt skiftevis smeltet smør, mælk og melblandingen i æggesnapsen.

Rør kun til ingredienserne akkurat er blandet sammen.

Hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen i ca. 50 min. eller til en tandstikker kommer ren ud, når den stikkes i midten af kagen.

Lad kagen køle af i formen, før den tages ud og skæres over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *