Kakaolagbunde

KAKAOLAGKAGEBUNDE
GIVER TO BUNDE AF 1 CM TYKKELSE OG 20 CM I DIA.

4 M/L ÆG
200 G SUKKER
1 TSK VANILJESUKKER
150 ML SØDMÆLK
60 G SMELTET SMØR
200 G MEL
50 G KAKAO
2 TSK. BAGEPULVER
1 TSK SALT

Forvarm ovnen til 175 grader.

Beklæd bunden af en springform med bagepapir, smør formens sider og beklæd disse med bagepapir.

Pisk æggene luftige i godt 4 min.

Bland sukker og vaniljesukker sammen og tilsæt det i æggemassen.

Pisk i yderligere 4 min.

Bland mel, kakao, bagepulver og salt sammen.

Tilsæt skiftevis smeltet smør, mælk og melblandingen i æggesnapsen.

Rør kun til ingredienserne akkurat er blandet sammen.

Hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen i ca. 50 min. eller til en tandstikker kommer ren ud, når den stikkes i midten af kagen.

Lad kagen køle af i formen, før den tages ud og skæres over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *