Lynhurtig morgenmad, der kan spises på dagen eller gemmes til de travle morgener. Den smager godt kold som varm. Den er ikke fryseegnet, desværre.
OVNBAGT ÆGGEKAGE
10 ÆG
1/2 DL MÆLK
5 CHERRYTOMATER
4 KUGLER FROSSEN SPINAT, OPTØET
1 LILLE LØG
1/2 BUNDT PURLØG
90G STEGT KYLLING, EVT. PÅLÆGSKYLLING
SALT OG PEBER
Forvarm ovnen til 200 grader.
Smør og beklæd en lille bradepande eller en 20×20 cm form med bagepapir.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
Skær tomaterne i mindre stykker.
Hak løg og purløg fint.
Skær kyllingen i mindre stykker.
Kom tomater, løg, purløg, spinat og kylling i formen og hæld æggemassen henover.
Bag æggekagen midt i ovnen i 30 min.
Lade den køle af i formen inden den tages op og skæres ud.