Ovnbagt Æggekage

Lynhurtig morgenmad, der kan spises på dagen eller gemmes til de travle morgener. Den smager godt kold som varm. Den er ikke fryseegnet, desværre.

OVNBAGT ÆGGEKAGE

10 ÆG
1/2 DL MÆLK
5 CHERRYTOMATER
4 KUGLER FROSSEN SPINAT, OPTØET
1 LILLE LØG
1/2 BUNDT PURLØG
90G STEGT KYLLING, EVT. PÅLÆGSKYLLING
SALT OG PEBER

Forvarm ovnen til 200 grader.

Smør og beklæd en lille bradepande eller en 20×20 cm form med bagepapir.

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.

Skær tomaterne i mindre stykker.

Hak løg og purløg fint.

Skær kyllingen i mindre stykker.

Kom tomater, løg, purløg, spinat og kylling i formen og hæld æggemassen henover.

Bag æggekagen midt i ovnen i 30 min.

Lade den køle af i formen inden den tages op og skæres ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.