Hindbærsnaps

Denne snaps er god til julebordet, og starter man på den nu, vil den være klar til påske. 🙂
Den har en god smag af hindbær og en lille smule sødme fra sukkeret. Og så er den åh, så nem at lave. det der tager længst tid er at den skal stå og trække, jo længere jo bedre.
Snapsen får også den flotteste, krystalklare og rubinrøde farve.

HINDBÆRSNAPS

300 G HINDBÆR
20 SUKKERKNALDER
750 ML. VODKA

Kom hindbærrene i et stort glas med låg, bruger man frosne hindbær skal de lige have et hurtigt opkog på 2 min.

Tilsæt sukkerknalder og overrisl det hele med vodka, luk låget, ryst det en omgang og sæt glasset et mørkt og tørt sted i 2-3 måneder.

Ryst en gang imellem.

Efter de tre måneder er gået, filtreres snapsen igennem en sigte foret med et kaffefilter.

Smag til med ekstra vodka, hvis den er for sød, eller ekstra sukker hvis den mangler.

Bærrene kan gemmes og bruges til kager eller desserter…

Kom snapsen på glas eller flasker og stil dem til trækning i yderligere 2-3 uger.

Nyd den ved frokostbordet.

One thought on “Hindbærsnaps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *