Site Overlay

Cookies med Havregryn, Daim og Mandler

Cookies… Ikke nok med at de er nemme at lave og tager ingen tid, næsten, hvis man lige glemmer alt om turen i køleskabet, så er de også vanedannende. Så meget at jeg bliver nødt til at lave variationer, som jo bare gør det værre.

COOKIES MED HAVREGRYN, DAIM OG MANDLER
CA. 32 STYK

50 G HVEDEMEL
50 G HAVREGRYN
1 TSK. BAGEPULVER
25 G BRUN FARIN
25 G SUKKER
1 KNIVSPIDS FINT SALT
125 G SMØR
2 ÆG
1 DOBBELT DAIM, CA. 56G
25 G GROFTHAKKEDE MANDLER

Bland mel, havregryn og bagepulver i en separat skål og stil den til side.

Smelt smørret og rør det sammen med sukker, brun farin og salt.

Pisk æggene i og vend meleblandingen i dejen med en dejskraber, sammen med grofthakket daim og mandler.

Stil den på køl i mindst 3 timer.

Forvarm ovnen til 190 grader.

Læg 1 spsk. dej med 5 cm mellemrum på to bageplader med bagepapir.

Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 min. De er færdige når kanten er gyldenbrune og midten ikke længere er klistret eller våd, men føles næsten fast

OBS: Skulle de gå hen og blive bløde efter nogle dage, kan man smide cookies’ne ind i ovnen ved 190 grader igen i et par minutter til de er sprøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *