Baileys Marshmallows

Jeg elsker marshmallows, skumfiduser og alle dens afskygninger, især hvis der er chokolade indblandet. mine første vellykkede marshmallows endte så med smag af lækker Baileys og kakao. Det er helt klart en vinder og jeg skal lege meget mere med de bløde, søde, lækkerier.

BAILEYS MARSHMALLOWS
48 STK.

12 BLADE HUSBLAS
100 G BAILEYS
25 G KAKAO
1 TSK. VANILJEPULVER
85 G VAND
300 G SUKKER
125 G GLUKOSE
1/8 TSK SALT
2 SPSK. FLORMELIS
2 SPSK .KAKAO

Udblød husblassen i koldt vand i 10 min.

Pisk Baileys og kakao sammen i skålen på din køkkenmaskine, med piskeriset sat på.

Opvarm sukker, vand, vanilje, glukose og salt i en gryde til 118 grader, tag gryden af varmen.

Knug vandet ud af husblassen og smelt det i sukkerlagen.

Lad massen stå i 10 minutter.

Skru hastigheden på køkkenmaskine op på medium og hæld sukkerlagen ned i skålen i en tynd stråle. Pas på du ikke rammer piskeriset, så sprøjter lagen til alle sider.

Lad maskinen køre i 15 min, ved max hastighed, til massen er kølet af, du kan mærke på skålens side om det er tilfældet.

Beklæd en 20×20 cm form med bagepapir og smør den med smagsneutral olie, brug også olien til at lime papiret fast til formen, så du får en hel skarp kant.

Hæld marshmallowmassen i formen og glat overfladen ud. Dæk med film over toppen af formen, uden at det rører massen.

Lad den stå til dagen efter.

Klip eller skær marshmallow ud i firkanter med en skarp saks eller kniv smurt med olie.

Tril stykkerne i en blanding af flormelis og kakao, børst det overskydende af.

Opbevar marshmallows i en lufttæt beholder, så længe de nu holder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.