Lækre små kager lige til en kop the eller kaffe. Titlen siger det hele: Vandbakkelsesdej sprøjtet up i form af små kringler og fyldt med en lækker nutellacreme.
VANDBAKKELSER MED NUTELLACREME
24 STK.
DEJ:
1,5 DL. VAND
75 G SMØR
1 NIP SALT
1 TSK. SUKKER
75 G HVEDEMEL
2 L ÆG
Kog vand, smør, salt og sukker op i en gryde.
Tilsæt alt melet og rør godt rundt med en grydeske, bag den op indtil dejen slipper gryden
Tag gryden af varmen og lad dejen køle let af før æggene røres i ét ad gangen. Rør grundigt imellem hvert æg.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kom dejen på en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt 24 ringe dej ud på en bageplade med bagepapir.
Bag vandbakkelserne i 20 min, der må ikke åbnes for ovndøren i de først 15 min, da de ellers vil falde sammen.
Lad kringlerne køle af, før de flækkes.
NUTELLACREME:
1/4 L. PISKEFLØDE
1-2 SPSK. NUTELLA
Pisk fløden tyk før nutellaen kommes i og der piskes til bløde toppe. Der må ikke piskes for meget ellers skiller cremen.
Kom cremen i en sprøjtepose og fyld de flækkede kringler.
Sigt lidt flormelis hen over før servering.