Site Overlay

Stuvet Hvidkål med Gulerødder

Klassiske mormorsmage. Stuvet hvidkål er fantastisk som tilbehør til alle kødfavoritterne: frikadeller, krebinetter, karbonader, medister etc. og det er nemt at gå til.

STUVET HVIDKÅL MED GULERØDDER
2-4 PERS.

½ HVIDKÅLSHOVED
5 SMÅ GULERØDDER
1 FED HVIDLØG
½ L. GRØNTSSAGSBOULLION
2 SPSK. MEL
2½ DL. MÆLK
1/4 TSK. MUSKATNØD
SALT OG PEBER

Skær hvidkålen i tynde strimler.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

Pil hvidløget og hak det fint.

Svits hvidkål og gulerødder bløde i en gryde i lidt smør.

Tilsæt hvidløg og steg videre i et par minutter uden at hvidløget branker.

Tilsæt grøntssagsboullionen og kog retten i 10 min.

Ryst mel og mælk sammen til en jævning uden klumper.

Tilsæt jævningen til kålen og kog det hele godt ind.

Smag til med muskatnød, salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *