Rocky Road Cookies

En cookie som er fyldt med mørk chokolade, hasselnødder og den bløde klisterede sødme fra marshmallows. En yderst nem og lækker snack, som man hurtigt kan blive afhængig af.

ROCKY ROAD COOKIES
CA. 30 STK.

110 G BLØDT SMØR
185 G SUKKER
1/2 STANG VANILJE
1 ÆG
25 ML. MÆLK
210 G HVEDEMEL
1 TSK. BAGEPULVER
225 G MØRK CHOKOLADE, GROFTHAKKET
50 G HASSELNØDDER, HAKKEDE
60 G MINIMARSHMALLOWS (ELLER ALM. SKÅRET I MINDRE STYKKER)

Forvarm ovnen til 180 grader.

Kom smør og sukker i en skål og pisk det sammen til en lys og luftig masse.

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud, kom dem i sukkermassen, sammen med ægget og mælken og pisk det hele godt.

Sigt mel og bagepulver ned i æggecremen og fold dem i med en dejskraber til en glat dej.

Fold den mørke chokolade og hasselnødderne ind i kagedejen.

Sæt runde toppe af dejen, ca. 1 spsk. størrelse, på en bageplade beklædt med bagepapir, der skal være godt 5 cm imellem hver top, da dejen vil flyde ud under bagning.

Tryk let ned med bagsiden af en gaffel på midten af toppene.

Bag først kagerne midt i ovnen i cirka 15 min, kom så et par minimarshmallows ovenpå hver cookie og bag i yderligere 1 min, til de er gyldenbrune og føles lidt faste. Tryk den bløde, lune marshmallow let ned i småkagen, så den sidder fast. De vil dog først blive sprøde når de får lov til a hvile på en rist.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *