Banancupcakes

Har man nogle bananer som bare ligger og keder sig i frugtskålen, så meget at de til sidst bliver brune af kedsomhed, så skulle denne opskrift nok kunne underholde dem og dem med lyst til banankage i miniformat. Har man derudover noget mørkt chokolade, som gemmer sig i skabet, så er det endnu bedre.

BANANCUPCAKES
CA. 48 STK.

115 G BLØDT SMØR
230G RØRSUKKE
2 ÆG
250 G MEGET, MEGET, MEGET MODNE BANANER
25 G HAVREGRYN
65 ML KÆRNEMÆLK
¼ TSK SALT
1 TSK. NATRON
1 TSK. VANILJESUKKER
190G MEL
100G MØRK CHOKOLADE

Forvarm ovnen til 200 grader.Rør smørret og sukker godt sammen med en elpisker og tilsæt æggene, ét af gangen.

Mos bananerne med en gaffel og rør dem i æggemassen sammen med havregryn og kærnemælk.

Tilsæt derefter salt, natron, vaniljeekstrakt og mel lidt efter lidt og rør det sammen til en lind og ensartet masse.

Kom dejen i en sprøjtepose med et lille hul, så kan du nemmere styre hvor meget der skal i hver form. Fordel dejen i muffinsformene.

Bag dem i ca. 10-12 min.

Lad dem køle helt af og dyp dem derefter i smeltet mørk chokolade.

OBS: Har du de almindelige (store) muffinsforme, så skal de have ca. 20-25 min. i stedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *