Varm Kakao

I disse kolde tider er der nu ikke noget som varm kakao. Det er ren hygge at sidde under tæppet med en kop og så langsomt sippe af den for ikke at brænde tungen, mens man prøver at få så meget af flødeskummet i én mundfuld. Hvis man nu ikke har chokolade i huset, så kan man give sig i kast med denne opskrift. Den er hurtigt og nem at lave og så har man oftest råvarerne i køkkenet.

VARM KAKAO
1 PERSON

1 SPSK. KAKAO
2 TSK. SUKKER
1 KOP MÆLK (JEG BRUGER SKUMMETMÆLK)
LIDT VAND
FLØDESKUM

Bland kakao og sukker sammen med lidt vand til en glat masse.

Tilsæt mælken under opvarmning og rør rundt til al kakao og sukker er opløst. Bliv ved med at røre, så mælken ikke brænder på, mens drikken varmes op til kogepunktet.

Tag gryden af varmen og lad kakaoen køle let af.

Hæld så meget som du kan drikke op i din valgte kop og pynt med flødeskum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *