Havregrynspandekager

Lækre pandekager der mætter bare en smule mere end alle de andre. Man forlades helt til at at tro at de er sunde, med havregryn, frugt og “sukkerfrit”…lige indtil man hælder rigelig med ahornsirup på og en ordentlig smørklat til. Det skal der til for ellers er det ikke tykke pandekager.

HAVREGRYNSPANDEKAGER
CA. 10 STK.

70 G GROVVALSEDE HAVREGRYN
235 ML KÆRNEMÆLK
50 G HVEDEMEL
1/4 TSK. BAGEPULVER
1/8 TSK NATRON
1/4 TSK. SALT
1 M/L ÆG

TILBEHØR:
BACON, SMØR, SIRUP, FRUGT…

Rør havregryn og kærnemælk sammen til en grød og lad den trække i 20 min.

Rør resten af ingredienserne i.

Varm fedtstof op på en pande ved middel varme og hæld en klat dej på med en sovseske, af cirka 1/4 dl (med top på).

Steg pandekagerne til der begynder at komme luftbobler på overfladen.

Skal der bacon, majs eller frugt i selve pandekagerne, skal de drysses over den ubagte dej nu, før de vendes og bages færdige og gyldne på den anden side.

Server med sirup, smørklat, frisk frugt, eller majs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *