Citronmåne Cupcakes med Lemon Curd


Muffinsudgaven af denne skønne kage med syrlig, cremet lemon curd til. ‘Nuff said.

CITRONMÅNE CUPCAKES MED LEMON CURD
30-40 STK. 

90 G SUKKER
50 G MARCIPAN
100 G SMØR
2 ÆG
1 TSK. BAGEPULVER
1/2 TSK. NATRON
1 TSK. VANILJESUKKER
100 G HVEDEMEL
15 ML MÆLK
REVET SKAL OG SAFT AF 1 ØKOLOGISK CITRON
1 1/2 SPSK. BLÅ BIRKES

Lemon Curd til servering

Forvarm oven til 175 grader.

Beklæd to minimuffinsforme med papirsforme.

Rør sukker, marcipan og smør blødt og cremet med en elpisker.

Tilsæt æggene, ét af gangen og pisk grundigt imellem hvert.

Rør bagepulver, natron, vanillesukker og hvedemel i.

Hæld mælk, citronskal og citronsaft ved og pisk det godt sammen.

Til sidst tilsættes birkesfrø.

Fordel dejen i muffinsformene, dette gøres nemmest ved at komme dejen i en sprøjtepose og sprøjte dejen i formene.

Bag kagerne midt i ovnen i 10-12 min. eller til en nål kommer ren ud, når man stikker i midten af kagen. Der må ikke hænge dej ved.

Tag dem ud og lad dem køle af inden de får en klat lemon curd på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *