Syltede Rødløg

Jeg bruger disse som et syrligt-sødt tilbehør til tortillas og tacos…eller generelt bare hvor der er brug for lidt syrlig-sød smag. Jeg har endda spist dem sammen med en skål grøntsagssuppe. Det tager kun ti minutter at fremtrylle et glas og så skal de stå og trække nogle dage for at blive endnu bedre.

SYLTEDE RØDLØG
1 GLAS

2 MELLEMSTØRRELSE RØDLØG
2,5 DL LAGEREDDIKE
60 G SUKKER
1 TSK. HELE PEBERKORN

Skær løgene i tynde skiver og kom dem i et rent skoldet glas.

Eddike, sukker og peber koges op i en gryde.

Hæld eddikeblandingen over løgene.

Luk glasset tæt til og opbevar køligt.

De syltede løg bliver bedre af at stå et par dage før de skal spises.

De kan holde sig cirka 3-4 uger i køleskabet, hvis ikke mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *