One Bite at a time

Peanut Buttercups

Når det er jul, skal der også være chokolade på bordet, konfekt i mange afskygninger. Og her er en der bare smager godt. Der er to hovedingredienser: Chokolade og Peanut Butter, det er sjældent at den sammensætning går galt. Disse peanut buttercups er også i mundrette bidder, lige til at tage en ekstra eller to. De tager heller ikke alt for lang tid at lave.

PEANUT BUTTERCUPS
ca. 45 stk.

Peanut Butterfyld:
125 g Peanut butter (crunchy eller creamy, hvad man nu har lyst til)
30 g Smør
55 g Flormelis

Chokoladeskal:
300 g Mælkechokolade
140 g Mørk chokolade
20 g Smør
Lidt havsalt
Pynt i form af krymmel, slik, chokoladepynt

PEANUT BUTTERFYLD:

Blødgør smør og peanutbutter i mikroovnen i ca. 1 min og rør det sammen med flormelis til en cremet masse.

Sæt skålen til side…så tager man ikke alt for mange smagsprøver.

CHOKOLADESKAL:

Smelt halvdelen af den mørke og mælkechokoladen sammen med halvdelen af smørret og rør dem til en glinsende, ensartet masse.

Klargør en masse minimuffinsforme eller konfektforme, drys bunden med lidt havsalt.

Kom 1 tsk. chokolade i bunden af hver form, derefter ½ tsk. peanut buttercreme.

Smelt resten af chokoladen og smørret og kom så endnu 1 tsk. chokolademasse ovenpå.

Spred chokoladen ud så overfladen bliver plan og alt peanutbutter er dækket til.

Pynt med krymmel eller hvad man nu ønsker og sæt dem i køleskabet til de er størknet.

Opbevar dem i køleskabet i en lufttæt beholder…så længe de nu varer.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *