One Bite at a time

Ostesnegle med Skinke

Jeg er forelsket i ostesnegle, de er perfekte som snacks til frokost og ligger ikke alt for tungt i maven, denne udgave spiller lidt på den klassiske pizzasnegl med tomat og skinke.

OSTESNEGLE MED SKINKE
ca. 60-70 stk.

225 ml Danskvand
50 g Gær
1½ tsk. Salt
1½ tsk. Bagepulver
100 g Blødt smør
200 g Revet emmentaler
325 g Mel
200g Kogt skinke i strimler
Ketchup
Oregano

1 Æg til pensling

Opløs gæren i danskvand og tilsæt salt og bagepulver, revet ost.

Ælt mel og det blødgjorte smør i.

Saml dejen på et meldrysset bord og ælt det sammen til en glat og smidig dej, som ikke må være for fast.

Form dejen til en kugle og del den i to. Rul den ene dejkugle ud til et rektangel så tyndt som muligt.

Smør dejen med ketchup.

Drys halvdelen af skinken ud over dejen og fordel det godt, og krydr med tørret oregano.

Rul dejen sammen på langs til en pølse og skær den ud i 1 cm tykke skiver. Gør det samme med den anden dejkugle.

Læg sneglene på en bageplade, eller to, belagt med bagepapir og lav dem hæve i 30 min.

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pensl sneglene med sammenpisket æg, sæt pladen i ovnen på midterste rille og bag i 10-12 min til de er gyldne.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *