One Bite at a time

Ostesnegle med Manchego og Chorizo

Disse lette og lækre snegle tiggede mig om at blive bagt den anden dag. Jeg havde nemlig en chorizopølse og en manchego ost liggende i køleskabet, som bare ventede på at blive til noget.
Generelt er ostesnegle tilforladelige i deres ingredienser, ligesom pizzasnegle er. Brug den eller de oste man kan lide i dejen og rul den om rester af trevlet kød eller pålæg før de bages, og haps en lækker snack.

OSTESNEGLE MED MANCHEGO OG CHORIZO
ca. 50-60 stk.

225 ml Danskvand
50 g Gær
1½ tsk. Salt
1½ tsk. Bagepulver
100 g Blødt smør
150 g Revet Manchego
325 g Mel
150 g Chorizo, ristet og blendet til smulder
1 Æg til pensling

Opløs gæren i danskvand og tilsæt salt, bagepulver og revet ost.

Ælt halvdelen af melet og det blødgjorte smør i, derefter den anden halvdel af melet.

Saml dejen på et meldrysset bord og ælt det sammen til en glat og smidig dej, som ikke må være for fast.

Form dejen til en kugle og del den i to. Rul den ene dejkugle ud til et rektangel så tyndt som muligt.

Drys halvdelen af den stegte chorizo ud over dejen og fordel det godt.

Rul dejen sammen på langs til en pølse og skær den ud i 1 cm tykke skiver. Gør det samme med den anden dejkugle.

Læg sneglene på to bageplader, belagt med bagepapir, og lad dem hæve i 30 min.

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pensl sneglene med sammenpisket æg, sæt pladen i ovnen på næstøverste rille og bag i 10-12 min til de er gyldne. Gentag med den anden plade.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *