One Bite at a time

Nutellakage

Tre ingredienser og så er der kage. Nutella er i forvejen en blanding af fedtstof, sukker og chokolade, så derfor skal der ikke meget mere til for at lave det til en lækker kage. Den opfører sig lidt som en brownie, og kan derfor laves på mange forskellige måder. Denne opskrift er mere kage end fudge…men absolut ikke en kage jeg er færdig med at lege med.

NUTELLAKAGE
8-10 pers.

280g Nutella
2 M/L Æg
80 g Mel
Hindbær, Flormelis, Hasselnøddekrokant og Krymmel til Pynt

Forvarm ovnen til 180 grader.

Smør og beklæd en 20 cm. springform med bagepapir.

Varm nutellaen lidt op i mikroovnen, så den er lun og lettere flydende.

Med et alm. piskeris, rør de to æg i nutellaen og derefter melet.

Pisk til en lind dej uden klumper.

Kom dejen i springformen og bag den midt i ovnen i 25-30 min. Prøv om kagen er færdig ved at stikke en tandstikker ned i midten, den skal komme næsten ren ud, med kun en lille krumme dej hængende på. Kagen skal helst ikke overbages, da den ellers bliver for tør. (Men stadig god, sker det, så spis den med flødeskum eller en lækker creme til)

Lad kagen køle lidt af i formen, før den tages ud og stilles til side indtil den er helt kold.

Sigt lidt flormelis over den kolde kage, pynt med hindbær, krokant og krymmel.

Spis.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *