Kyllingesalat med Bacon og Forårsløg

Denne salat blev serveret til årets påskefrokost og skålen blev tømt. Den er også lækker i en madpakke, med salat til.

KYLLINGESALAT MED BACON OG FORÅRSLØG

250 G STEGT BACON
300 G KYLLINGEFILETER
2 FORÅRSLØG
4 SPSK. FRAICHE 9%
200 G MAYONNAISE
2 TSK. KARRY
SALT OG PEBER

Kog kyllingefileterne i gryden med letsaltet kogende vand i 20 min. Husk at vende dem en gang imellem, så de ikke gror fast på bunden af gryden.

Lad fileterne køle let af og pil kødet i strimler. Køl kyllingekødet derefter helt.

Vask og skær forårsløget i mindre skiver.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *