One Bite at a time

Hvidløgssmør

Jeg er stor fan af hvidløgsbrød, jeg elsker det simpelthen og det er alt for sjældent jeg får det bagt, for ikke at sige købt. Men det er ikke brødet vi skal tale om nu, men derimod hvidløgssmør. Det er ikke kun på brød at smørret gør underværker, kom en skive på bøffen eller i kartoffelmosen og vær vidne til hvordan smagen forvandler sig til et vidunder.

HVIDLØGSSMØR

1 Helt hvidløgshoved
1 spsk Olivenolie
125 g Smør
Flagesalt
En håndfuld hakket persille

HVIDLØGSSMØR:

Skær toppen af hvidløget, så der kommer luft ned til fedene, ellers kan de eksplodere i ovnen.

Pak hvidløget ind i stanniol sammen med olivenolien og bag det i en 180 grader varm ovn i 1 time.

Lad hvidløget køle let af og pres indholdet af fedene ud i en skål.

Rør hvidløget sammen med meget blødt smør, salt og persille. Kom smørret over på et stykke film og rul det til en pølse.

Sæt det på køl natten over.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *