One Bite at a time

Hjemmelavet Burger

Noget af det bedste man kan sætte tænderne i er en da en hjemmelavet burger, helt fra bunden. Og den er perfekt til de varme sommeraftener direkte fra grillen.

HJEMMELAVET BURGER
4 pers.

Bøffer:
500 g hk. Oksekød
50 g Rasp
1 Æg
2 tsk Dijonsennep
Salt og Peber

Syltede Agurker:
Agurk i skiver
1 dl Lageredikke
½ dl Sukker

Andet tilbehør:
Salat
Tomat
Stegt Bacon i Skiver
Ost
Sennep
Ketchup
Burgerboller
Pommes Frites

BØFFER:

Bland alle ingredienserne sammen med uhyrligt rene fingre og form til 4 bøffer á ca. 160 g hver.

Stil dem på køl i minimum 30 min, så køddet kan samle sig.

Steg bøfferne i lidt smør (eller på grillen) ca. 5 min på hver side til kødsaften løber klar.

Når bøfferne er ved at være færdige, kommes et stykke ost ovenpå. Et stykke sølvpapir lægges løst hen over panden, så smelter osten nemmere over bøffen pga. dampen der dannes under sølvpapiret.

Saml burgeren: Smør bollerne med ketchup og sennep, kom salat, tomat, syltede agurker, bacon og bøffer på som du helst vil have det.

SYLTEDE AGURKER:

Vask og skær det antal agurkeskiver du vil have på din burger.

Rør eddike og sukker sammen.

Læg agurkerne i lagen og lad det stå i minimum 10 min.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *