One Bite at a time

Grove Kærnemælkspandekager med Ost

Jeg havde nogle rester kærnemælk og ost i køleskabet og overvejde hvad jeg dog skulle bruge det til, kærnemælken var oprindeligt brugt til at lave koldskål, og osten til noget aftensmad.
Det endte med at jeg fik lyst til pandekager og besluttede at kombinere de to.
Så lav disse lune pandekager med lommer af smeltet ost og sprød bacon til morgemad.

GROVE KÆRNEMÆLKSPANDEKAGER MED OST
Ca. 20 stk.

135 g Grovvalsede havregryn
475 ml Kærnemælk
100 g Rugmel
40 g Hvedemel
50 g Revet Emmenthaler
70 g Fraiche 9%
2 tsk. Bagepulver
3 M/L Æg
1 knivspids Salt
80 g Stegt Bacon

Bland havregryn og kærnemælk sammen og lad det trække i 30 min.

Rør bagepulver, rug- og hvedemel i.

Tilsæt revet ost, fraiche, salt og bacon i.

Rør æggene i ét ad gangen og mix det hele godt sammen.

Varm lidt fedtstof, olie eller smør, op på en panden og kom en spiseske fuld med top af dej på panden.

Steg pandekagerne ved middelsvag varme til der kommer bobler på toppen og bunden er gyldenbrun, vend dem og steg dem færdige.

Server med smørklat og ahornsirup, frugt etc.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *