Citronspecier

Sprøde og citronsøde småkager, der pynter på ethvert småkagebord. Den originale opskrift havde ikke citronsaft, men det syntes jeg sagtens at småkagerne kunne klare.

CITRONSPECIER
CA. 50 STK. 

125 G FLORMELIS
KORNENE AF 1 VANILJESTANG
SKAL AF 2 CITRONER
225 G BLØDT SMØR
300 G MEL
SAFTEN AF ½ CITRON

Rør smørret cremet med vanilje og flormelis.

Riv citronen og tilsæt det sammen med mel.

Tilsæt citronsaft og saml dejen til en kugle.

Rul den ud til en pølse med en diameter på ca. 5 cm.

Læg dejen på køl i mindst 1 time.

Varm ovnen op til 180 grader.

Skær pølsen i skiver på ½ cm.

Bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen i 12-15 min, til de er gyldenbrune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *