Chokoladefudge med Skumfiduser

Intens mørk chokolade fudge med bløde skumfiduser og mandelstykker. Kom den på kaffebordet og se den forsvinde. Perfekt til julens familiefrokoster.

CHOKOLADEFUDGE MED MARSHMALLOWS OG MANDLER
36 STK.

340 G 70% MØRK CHOKOLADE
1 DÅSE KONDENSERET MÆLK (397G)
1 TSK. FLYDENDE VANILJE
60 G MINISKUMFIDUSER
50 G HAKKEDE MANDLER
KRYMMEL

Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med den kondenserede mælk og vanilje.

Varm massen op ved lav varme, mens du rører i massen med en dejskraber. Bliv ved med at røre til chokoladen er smeltet og massen er blevet tyk og kompakt.

Rør skumfiduser og mandler i til de er fordelt godt, men ikke for længe, da skumfiduserne ellers kan smelte.

Kom massen i en 20×20 cm form belagt med bagepapir og smurt med smør. Pres massen godt ud i kanterne og glat overfladen ud.

Pynt med krymmel, der trykkes let ned i massen, så de hænger fast. Stil formen på køl et par timer til fudgen er fast.

Fjern fudgen fra formen og skær den ud i mindre stykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *